Kobushi

  • Producator:

  • Simbol Scatter: Yes

  • Rotirea automata: Yes

  • Progresiv: Yes

  • Linii de Castig:

  • Tema Jocului:

Imaginați-vă un restaurant japonez în care tot sushi-ul prinde viață noaptea.  Acestea sunt denumite Kobushi și sunt subiectul unei serii de televiziune pe canalul frantuzesc ABC. Slotul prezintă multe dintre aceste personaje, inclusiv o caracatița purpurie, un pește cu ochii mari și diferite personaje sushi colorate. Intră în bucătăria restaurantului japonez și joacă-te cu bucațile de sushi. Descoperă o lume inedită cu jocul ca la aparate Kobushi. Simbolurile se potrivesc cu tema, respectiv florile de cireș, sashimi, peștii Koi și rulourile sushi.

Cum se joacă

Jocul ca la aparate online este produs de iSoftbet și 30 de linii de câștig și 5 role de joc. Vei putea juca doar pe 1, 5, 10, 15, 20, și 25. Pentru a caștiga va trebui să conectezi trei simboluri de la stânga la dreapta.

kobushi-pacanele-online-casino

Bucata de sushi cu bandana verde și simbolul caracatiței îți vor oferi 1.000 de bănuți dacă nimerești 5 pe o singură linie. De asemenea, acesta reprezentă și simbolul wild al jocului și poate înlocui orice alt simbol în afară de simbolul scatter și simbolul bonus.Simbolul scatter este reprezentat de sushi cu somon și îți poate multiplica banii. Dacă nimerești 3 pe un rând îți vei putea mări câștigurile de 5 ori, daca vei nimeri 4, de 10 ori și dacă vei nimeri 5 îți poți crește câștigurile de 25 de ori. Celelalte simboluri îți vor aduce un câștig de 50 până la 500 de bănuți. Ai șanse mari de a câștiga până la 5.000 de bănuți prin câștigarea jackpotului Kobushi. În plus, acest joc ca la aparate online conține rotiri gratuite, multiplicator de câștig, bonusul big cat, wild extra și extensiv care te vor ajuta să câștigi niște premii atractive.

Simbolurile din jocul ca la păcănele Kobushi te vor introduce în atmosfera restaurantului japozez. Păstrează același registru și încerca și jocul Wild orient.