Fruit Cocktail

Jocul de pacanele Fruit Cocktail va face sa va simți exact ca în concediu. In acest joc de pacanele veti gasi o piscină rece și o mulțime de fructe uscate.

Fructele sunt baza acestui slot și tot ele  îl fac atât de popular. O revoltă de culoare și o interfață frumoasă, asta e tot ce ai nevoie pentru un joc distractiv interesant iar jocul ca la aparate gratis, Fruit Cocktail oferă toate acestea din abundență. Indiferent de sezon, cocktailul de fructe este întotdeauna relevant pentru tema sa unică.

Acest  joc oferă jucatorilor sai până la 9 linii de câștig, fiecare dintre acestea putând livra până la 9 credite. Imaginați-vă cât de impresionante sunt câștigurile! Fruit Cocktail-ul face posibilă nu numai câștigarea unei mulțimi de bani, ci și un timp bun. Multe fructe amuzante (pere, pepene verde, lămâie, măr, piersic, cireș) vă vor da o mulțime de emoții plăcute! Muzica minunată completează perfect atmosfera jocului.

Premiul este însoțit de efecte speciale!

Runda bonus este foarte asemănătoare cu cea a ruletei. Acul convențional se mișcă în sensul acelor de ceasornic și apoi se oprește la o anumită imagine. Dacă această pictogramă este prezentă într-una din cele 3 celule din centrul ecranului, primiți un bonus. Dimensiunea acestuia depinde de raportul câștigător al fructelor.

Multa bafta!