Egypt sky

Tematica din lumea fascinanta a Egiptului Antic este un subiect foarte discutat in lumea jocurilor ca la aparate gratis, iar compania EGT te invita sa explorezi aceasta lume fantastica prin intermediul jocului de pacanele online Egypt Sky, un joc captivant care te trimite intr-o calatorie plina de aventuri, unde poti descoperi secretele faraonilor sau legenda celebrei regine Cleopatra.

Jocul ca la aparate gratis Egypt Sky ofera tematica Egiptului Antic, si are un ecran compatibil cu smartphone-ul sau tableta ta, si include 30 linii fixe si cinci tamburi.

Simbolul principal al jocului este faraonul, impreuna cu alte cinci simboluri identice,pe care le poti regasi pe o linie orizontala cu care poti castiga un premiu de 2000 credite.

Simbolul cu raul Nil este un simbol scatter, apare doar pe tamburii 2, 3 si 4.

Daca acumulezi un castig de minim 400 credite atunci poti opta pentru a-ti dubla sau tripla castigul folosind optiunea Gamble. Alege culoarea corecta pentru a castiga runda. Daca nu optezi pentru a dubla sau tripla castigul atunci poti colecta castigul folosind butonul ‘Collect’.