Dolphins Pearl

Intra in minunata lume subacvatica, cu jocul ca la aparate gratis Dolphins Pearl, un joc popular printre iubitorii de pacanele gratis online.

Jocul ca la aparate gratis Dolphin’s Pearl si-a castigat deja reputatia unui joc de pacanele clasic. Acest joc de pacanele gratuit este un joc pe care jucatorii genului il considera atat fascinant, cat si profitabil.

Acest joc de pacanele online gratis nu are foarte multe efecte si caracteristici bonus, dar versiunea recenta este imbunatatita, iar sunetul si grafica sunt dezvoltate. Jocul te va purta in aventura din lumea subacvatica, in care te vei intalni cu creaturi marine si vei castiga perle, toate contribuind la buna dispozitie dar si la castiguri.
Acest de pacanele gratis are 5 role, in timp ce versiunea originala are 9 linii, iar versiunea deluxe din seria Novoline are 10 linii castigatiare. Iubitorii jocului vor putea juca acum relaxati  acest joc de noroc, asemanator jocului Riches of India.

„Dolphin’s Pearl” este un joc de cazino de tip slot online este foarte popular printre jocurile Novomatic, jucat de multi jucatori online si disponibl in cazinourile din Europa. Asa cum numele sugereaza, este un joc ce are ca tema lumea subacvatica. Jocul este foarte cunoscut si are si o versiune flash speciala pentru cei ce nu doresc sa faca un depozit, sau pentru cei ce doresc sa incerce jocul. Jocul este distractiv si profitabil si are numeroase caracteristici ce ofera castiguri si rotiri pentru jucatori.

Speram sa va placa!

Pentru a juca apasati start, pentru a selecta miza apasati Bet One sau Bet Max iar pentru a selecta liniile apasati pe tastele 1-9. Pentru a colecta suma castigata apasati COLLECT.