Dice and Roll

Jocul ca la aparate gratis, Dice and Roll, este un slot video cu 5 tamburi proiectat special pentru a fi jucat pe platforme mobile, cum ar fi telefoanele Windows. Aceste joc de pacanele este inainte de orice un joc retro, cu tema clasica a jocurilor de noroc cu fructe.

Lucrurile in acest joc de pacanele online sunt  relativ simple .
Chiar și așa, există un joc de noroc in care poti castiga dublu sau nimic, dar  și un premiu mare de jackpot de 40.000 de credite ce pot fi castigate în jocul de 10 linii de plată.

În plus, acest slot include jocul lateral „Jackpot Cards”, care oferă o recompensă de jackpot surpriza jucătorilor aleși la întâmplare.

Chiar dacă acest joc ca la aparate ofera stilul mașinilor de fructe , acesta se mândrește cu un nivel de grafică pe care v-ați aștepta să îl găsiți la orice slot video bun. Ca atare, simbolurile fructelor sunt strălucitoare, îndrăznețe facandu-le sa para de-a dreptul delicioase. Toate fructele emblematice pentru acest gen de jocuri sunt incluse într-un cocktail al simbolurilor, cum ar fi cireșele roșii coapte, lămâile și portocalele suculente, prunele apetisante, pepeni verzi și struguri .

Există, de asemenea, alte simboluri din arhivele retro, cum ar fi o pictogramă de clopoțel de aur și un număr norocos 7.

Acest joc este extrem de captivant, spre incantarea iubitorilor de jocuri de pacanele online.