Crazy monkey

Crazy Monkey online este un joc de păcănele legendar creat de Igrosoft. Este simplu, profitabil și dinamic. Acest joc de păcănele ne spune povestea maimuței vesele și a aventurilor ei. Simbolurile pe care le vei gasi în joc sunt specifice pădurii tropicale. Astfel, vei putea vedea lei, șerpi, banane, maimuțe bineinteles, ananași și multe altele. Jocul este disponibil și pe telefonul mobil.

crazy-monkey-joc-online-casino

Cum se joacă

Scopul principal al acestui joc de pacanele este să aduni banane și să urci pe copaci. Odată cu bănuții pe care îi câștigă, jucătorii vor primi și o cantitate imensă de adrenalină. Jocul Crazy Monkey are 5 role de joc și 9 linii de câștig. Dacă pui în mișcare rolele și nimerești orice alt simbol în afară de maimuța și craniu, poți câștiga câțiva bănuți. Cinci lei îți aduc 500 de credite, iar 5 ananași, 200 de credite. Simbolul wild îl reprezintă craniul auriu. Poate înlocui orice alte simboluri în afară de maimuță, pentru a forma combinații câștigătoare. Dacă nimerești trei cranii aurii pe o linie de câștig, vei primi 2.000 de bănuți.  Simbolul cel mai scump din acest joc este simbolul scaterr, reprezentat de Maimuța (Monkey). Maimuța oferă premiul cel mai mare dintre toate. Dacă nimerești 5 maimuțe pe linia activă vei primi un premiu de 5.000 de credite.

Jocul bonus începe când trei sau mai multe  maimuțe apar pe role. Jocul bonus cuprinde două părți. În prima parte, jucătorul trebuie să ajute maimuța să tragă de corzi. Unele dintre funii sunt legate de banane, altele cu nicovale. În cazul în care nicovala cade în capul vreunei maimuțe, runda bonus se va încheia. Este posibil să treceți în a doua rundă dacă reușiți să colectați toate bananele. Acolo veți vedea două cutii. Premiul monetar uriaș este ascuns în una dintre ele.

Intra in jungla și bucura-te de aventurile maimuței vesele. Trage de funii, colecționează bananele si câștiga averea ta! Încearcă și Crazy Monkey 2.