Crazy monkey

Crazy Monkey online este un joc de pacanele legendar creat de Igrosoft, simplu, profitabil dar si dinamic. Acest joc de pacanele ne spune o poveste despre aventurile maimuței vesele. Scopul principal al acestui joc de pacanele este sa aduni banane și sa urci pe copaci. Astfel jucătorii vor primi o cantitate imensă de adrenalină!

Crazy Monkey este un slot clasic – are 5 tambururi și 9 linii. Simbolul cel mai scump din acest joc este simbolul Maimutei (Monkey), care oferă un premiu de 5000 de credite atunci când cinci dintre acestea apar pe linia activă. Jocul bonus începe când trei sau mai multe simboluri de maimuță apar pe role.

Jocul bonus cuprinde două părți. În prima parte, jucătorul trebuie să ajute maimuța să tragă de corzi. Unele dintre funii sunt legate de banane, altele cu nicovale. În cazul în care nicovala cade în cap unei maimuțe, runda bonus se va încheia. Este posibil să treceți în a doua rundă dacă reușiți să colectați toate bananele. Acolo veți vedea două cutii. Premiul monetar uriaș este ascuns în unul dintre ele.

Craniul de aur este un simbol sălbatic. Se poate schimba orice simbol lipsă, cu excepția simbolului Monkey. Joaca și câștiga averea ta!