Crazy monkey 2

  • Producator:

  • Simbol Scatter: Yes

  • Rotirea automata: Yes

  • Progresiv: No

  • Linii de Castig: 9

  • Tema Jocului: Pacanele cu fructe

Urmand intocmai succesul slotului marca Igrosoft, jocul de pacanele Crazy Monkey 2 este continuarea marelui succes a lui Crazy Monkey. Ca si predecesorul sau, Crazy Monkey 2 este un joc ca la aparate gratis, cu cinci tamburi, iar actiunea are loc in inima junglei, cu un jackpot de 5000. Acest joc ca la aparate gratis spune povestea distractiva si interesanta a unei maimute, pe care cu siguranta o vei indragi imediat.

Dacă esti un fan al jocurilor de pacanele, atunci te invitam sa  joci acest joc de pacanele online, si sa colectezi  cat mai multe monede, fara a rata insa distractia.

Jocul Crazy Monkey 2, are o grafica foarte buna, iar jungla din fundal pare mai realistă și mai detaliată, fata de versiunea anterioara, oferind acum un decor mult mai realist si mult imbunatatit. Crazy Monkey 2 este un joc cu aceeași distribuție ca a predecesorului sau. Clusterul de banane, a fost alocat versiunii Crazy Monkey 2, la fel ca si fluturele (deși acum este albastru, nu roșu) și chiar maimuța ramane la fel . Șarpele, la fel ca si sigla Monkey Crazy se întoarce.Acum, însă, în locul unui craniu de aur, există o mască tribală. Adăugările noi includ, de asemenea o broască strălucitoare verde, și o pasăre tropicală.
La fel ca și primul joc, Crazy Monkey 2 este disponibil pentru a fi jucat de la un singur credit pe minut până la 225.

Utilizatorii pot opta pentru a juca folosind una, trei, cinci, șapte sau nouă linii de plată.