Always Hot

Jocul gratis online ca la aparate Always Hot este extrem de popular și iubit de multă lume, în special în Europa. Always Hot este un joc clasic datorită simbolurilor prezente și a numărului de role, dar și de linii de câștig. Intră în atmosfera de joc de noroc și joacă-te chiar la tine acasa. Nu trebuie să plătești. Always Hot, ca toate celelalte jocuri de pe site, pot fi jucate pe gratis.

Jocul are 3 role sau tamburi și 5 linii de câștig. Jocul de păcănele este produs de Novomatic. Dacă ești în căutarea unui joc de pacanele care să-ți ofere o experiență extraordinară, alege Always Hot. Always Hot este unul dintre cele mai vechi jocuri de acest gen de la Novomatic. Ușor de jucat, tradțtional, dar îmbunătățit prin culoare și grafică, Always Hot este exact jocul pe care îl cauți.

Cum se joacă

Obiectivul tau principal este sa colectezi cât mai mulți bani. Numarul de linii de câștig este fixat la 5 și din pacate nu il poți schimba. Cu toate că primești doar 3 role, poți plasa un pariu dinamic de maxim 100 și minim 5. Plasează pariul, alege linia de câștig și distrează-te. Pentru rotirea celor 3 tamburi, trebuie să apeși pe butonul Rotire/Start. Îți poți dubla premiul dacă intri în opțiunea joc de noroc.

always hot joc de pacanele online

Runde Bonus

Jocul  ca la aparate Always Hot nu are opțiuni bonus, dar îți poate tripla câștigurile dacă primești același simbol pe tot ecranul, de exemplu un rând de 777 sau un rând plin de fructe. Uită de orice grijă și pariază la jocul ca la aparate Always Hot.

Simboluri speciale

În acest joc gratis de aparate vei vedea câteva simboluri speciale. În primul rând, vei vedea fețele zarurilor care au un număr variat de puncte. Pe lângă asta, există și trei cuburi cu hieroglife sau stele. Din păcate nu există rotiri gratuite și nici alte simboluri speciale.