Age of Troy

  • Producator:

  • Simbol Scatter: Yes

  • Rotirea automata: Yes

  • Progresiv: No

  • Linii de Castig: 20

  • Tema Jocului: Cu speciale

 

Age of Troy este un slot cu 20 de linii de castig marca EGT, fiind dealtfel si unul destul de colorat. Acest joc de pacanele online gratuit vine cu imagini incredibile care iti vor aminti  de acest oras antic.

Un simbol templu reprezinta simbolul scatter, in timp ce calul de lemn (calul troian) este simbolul wild. Jucatorilor li se cere sa-si aleaga miza inainte de initierea jocului. Cand joci gratuit online la Age of Troy ai aces si la rundele de rotiri gratuite care sunt declansate cand prinzi pe role cel putin de 3 simboluri scatter.

Age of Troy recompenseaza jucatorii cu runde de 12 rotiri gratuite atunci cand pe role se opresc simbolurile wild. Jocul beneficiaza si de o runda cu jackpot misterios precum si o runda de pariu care ajuta jucatori sa dubleze castigul daca doresc acest lucru.

Slotul online Age of Troy ofera o experienta grafica superioara si este foarte captivant. In acest slot cu tematica istorica de la EGT urmarim simboluri precum: o vaza, un coif, vapoare, si monede de aur. Jocul a for structurat foarte bine si are o interfata bine creata. Calul Troian este simbolul wild si poate inlocui celelalte simboluri. In acelasi timp, nu exista o posibilitate de castiguri multiple. Rotirile gratuite sunt oferite jucatorilor cand prind cel putin 3 simboluri scatter pe role.

Daca vrei sa incerci si alte jocuri similare iti recomadam sa incerci si Royal Secrets sau Egypt Sky, tot de la EGT. Acest aparat de joc de la EGT nu ofera un potential urias de castig. Jocul are perioade lungi fara runde castigatoare. O grila de castiguri mai generoasa ar fi facut acest joc mult mai memorabil pentru jucatori. Acest slot cu 5 role ofera teoretic 96% returnare catre jucatori. Un jackpot de 1.000 de fise este tinta principala a celor care joaca acest joc.