40 Super Hot

Daca sunteti un mare fan al jocurilor marca EGT cum este si 20 Super Hot, sau a oricaror jocuri de pacanele retro, cu tematica „fierbinte”, atunci veti fi incantati sa incercati si versiunea moderna si actualizata a acestui tip de joc, si anume 40 Super Hot.

Acest joc de pacanele gratis va aduce o multime de premii pe care le puteti castiga, multumita simbolurilor cu fructe, dintre care le amintim pe favorite: cirese, portocale, lamai, prune, pepeni galbeni si struguri. Cu toate acestea, favoritul jocului ramane numarul norocos rosu 7, care iti poate aduce runde de joc bonus(speciala), dar si stelele „scatter”, care iti aduc la randul lor o multime de surprize. Există, de asemenea, si o caracteristică de tipul „Double-It Gamble”  sau altfel spus ” Dubleaza pariul” care adaugă un  plus de emoție, si de senzatii unice ori de câte ori câștigați un premiu.

40 Super Hot oferă jucătorilor sai o gamă largă de pariuri de credit și valori de credit pe care acestia  le pot combina, astfel încât să se potriveasca bugetului dvs, dar si distractiei pe care veti primi in schimb. Puteți sa va bucurati de acest joc de pacanele online, utilizând si un dispozitiv precum un iPad sau o tabletă , ceea ce înseamnă că vă puteți bucura de jocul de pacanele 40 Super Hot oricând și oriunde !

Denumirea jocului nu este intamplatoare, fructele acestui joc chiar sunt in flacari! Si acest lucru se intampla ori de cate ori castigati! Acestea va vor felicita, si vor marca victoria dvs. izbucnind in flacari si dansand!

Jocul 40 Super Hot se joaca pe 40 linii si 4 coloane, incepeti cu 5000 de credite si puteti miza intre 40 si 800 la fiecare spin.

Multa Bafta!